En pålidelig blikkenslager

​Blikarbejde kan være mange forskellige ting. De fleste mennesker får brug for en blikkenslager på et eller andet tidspunkt. Det kan således både være i forbindelse med tagrendearbejde, beklædning, et nyt badeværelse eller noget helt fjerde. Uanset opgaven er det vigtigt, at arbejdet bliver gjort ordentligt, så man ender op med et resultat, der er både tilfredsstillende og holdbart. Hvis du står med en blikarbejdsopgave, hvad enten den er stor eller lille, står blikkenslager Bjarne Thomsen gerne klar til at udføre arbejdet til kundens fulde tilfredshed.

Bjarne Thomsen

Mit navn er Bjarne Thomsen, og jeg er en blikkenslager med mere end 15 års erfaring i branchen. Jeg er en selvstændig blikkenslager, som gennem mit arbejdsliv har oplevet og varetaget mange forskellige slags blikkenslageropgaver. Det betyder, at jeg med garanti også har erfaringen og færdighederne til at udføre netop din opgave. Jeg står gerne til rådighed med udførelse af alle slags blikopgaver samt opgaver med tagrender og nedløb. Desuden udfører jeg også zink- og skorstensinddækninger, skiferarbejde samt stern- og gavlbeklædning. Skal du have udført en reparation af enten tagrender eller skotrender, står jeg også gerne til rådighed her. Sidst men ikke mindst udfører jeg mange forskellige former for zink-, aluminium- og kobberarbejde. 

​Kort sagt står jeg klar til at varetage de fleste opgaver ligesom jeg udfører arbejdet for både private, kommuner og virksomheder. Jeg udfører mine opgaver på alle slags huse, så det er ligegyldigt, hvorvidt mine kunder bor i parcelhuse, nybyggeri eller noget helt tredje. Jeg udfører mit arbejde for kunder i Jylland og til tider på Fyn. 

Erfaring og kvalitet

Hvis du vælger mig til at udføre din opgave, kan du føle dig sikker på, at det er en kompetent og erfaren blikkenslager, du vælger. Jeg har som sagt været selvstændig blikkenslager i mange år, og det, at jeg kun er mig selv, betyder at jeg kan stå hundrede procent inde for mit arbejde. Jeg sætter en ære i at udføre alt mit arbejde i højeste kvalitet, sådan at jeg kan få så tilfredse kunder som muligt. Jeg ved nemlig, at kundetilfredshed er en af de vigtigste værdier, man kan bygge sit firma på. Desuden overholder jeg altid mine tider og deadlines, sådan at du kan føle dig sikker på, det hele går som smurt i forhold til dit blikarbejde. Hvis du står og har en opgave, der mangler en dygtig blikkenslager, skal du være velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 99 09 51, så vi kan få os en snak og evt. kan jeg give et uforpligtende tilbud. 

​Kontaktinformation

Bjarne Thomsen Blikkenslager

Syvagervej 1
6560 Sommersted​

​Tlf.: 22990951

E-mail: haaland@bjarneblik.dk

CVR: 84164356 

​Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere