Gavlbeklædning

I et land som Danmark er alle vore hjem i høj grad udsat for vind og vejr. I et klima med både meget blæst, regn og sne, kan vores huse nemmere blive slidt. Især gavle er meget udsatte, da de som oftest vender i en retning, hvor de er særligt eksponeret for vejret. For at undgå slid, et trist udseende og skader på gavlene, kan det derfor være en god idé at få beklædt sine gavle. På den måde kan man nemlig både give sit hus et æstetisk løft, samtidig med at man beskytter gavlene og forlænger deres samlede levetid. Beslutter man sig for at beklæde sine gavle, er der dog nogle valg, som man skal tage stilling til, samtidig med at man skal vælge sig en håndværker til at udføre arbejdet.

Bjarne Thomsen udfører gavlbeklædning

Jeg er Bjarne Thomsen, og jeg er en selvstændig blikkenslager med over 15 års erfaring i branchen. Jeg har udført mange forskellige opgaver for både private, virksomheder og kommuner, og har derfor også stor erfaring med gavlbeklædning. Det betyder også, at jeg har stor kendskab til de forskellige løsninger og materialer. Der er for eksempel mange muligheder for udformningen af gavlbeklædningen, og jeg kan anvende alle typer af facadeteknik, som for eksempel stående vinkelfals, rudeteknik, SP-line, facadesystemer mm. Jeg anbefaler zink til alle former for gavlbeklædning. 

Ved at bruge zink opnår man nemlig ikke kun en resultat, der er æstetisk smukt og passer ind i de fleste huses stil, men som også er langtidsholdbart og meget vedligeholdelsesfrit. Zinken er ikke kun i højeste grad beskyttende for facaden, men er også et miljøvenligt byggemateriale, der med sit æstetisk smukke udseende passer ind i de fleste huse, hvor det kan være med til at give et helt særligt udtryk. Sammen med beklædninger af for eksempel gesimser, sålbænke og sternbeklædning kan man opnå fuld beskyttelse af facader og gavle samtidig med at man giver huset et æstetisk løft.

Kvalitetsgavle med Bjarne Thomsen Blikkenslager

Vælger du mig til at beklæde din gavl, kan du være sikker på at opnå et resultat, der er både holdbart og æstetisk smukt. Jeg sætter en ære i at udføre alt arbejde til kundens fulde tilfredshed, og derfor står jeg også til rådighed for alle mine kunder når det kommer til rådgivning omkring forskellige løsninger og materialer. Hvis du skal have beklædt dine gavle, skal du være velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 92 09 51 for at få en snak og evt. et uforpligtende tilbud på din opgave.​

​Kontaktinformation

Bjarne Thomsen Blikkenslager

Syvagervej 1
6560 Sommersted​

​Tlf.: 22990951

E-mail: haaland@bjarneblik.dk

CVR: 84164356 

​Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere