Kviste skaber ekstra plads

​Kviste er en populær metode til at opnå mere plads under taget. På den måde kan man få ekstra plads i de beboelsesrum, man har på den øvre sal, uden at man behøver at skulle til at udbygge og gennemgå en lang og besværlig udvidelsesproces. Desuden fungerer kviste også som en flot detalje på en bygning, og kan derfor være med til at løfte det arkitektoniske udtryk omkring dit hus. Derfor kan det for mange være en fordelagtig ting at få lavet en kvist. Men beslutter at man få en kvist på huset, er der flere forskellige praktiske og æstetiske valg, der skal tages. Desuden skal man også sørge for at finde en kompetent håndværker, der kan garantere et flot og holdbart resultat.

Kviste med Bjarne Thomsen

Mit navn er Bjarne Thomsen, og jeg er en selvstædig, erfaren blikkenslager. Jeg har udført mange forskellige opgaver gennem mine 15 år i branchen, og derfor har jeg også en god kendskab til udførelsen af kviste. Jeg står gerne for at hjælpe med at rådgive, så jeg sammen med dig som kunde kan finde det resultat, der passer dig bedst, både praktisk og æstetisk. Jeg tilbyder flere forskellige former for kviste, så du kan vælge mellem for eksempel taskekviste, spidskviste, runde kviste, facadekviste mm. og vælge den, der passer bedst til dig og dit hjem.

Kviste kan både opføres som en renovering eller i forbindelse med nybyggeri. Jeg udfører kviste i miljøvenligt byggematerialer og kan anvende alle typer systemer, som stående vinkelfals, rudeteknik, klik-listesystem og facadesystemer. Desuden udfører jeg kvistene med fleksibelt inddækningszink. Ved at beklæde kviste med zink får man et langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit resultat, der passer til alle slags kviste og kan være med til at give et meget æstetisk smukt resultat. Zinkbeklædningen er både fleksibel og nyskabende, samtidig med at den visuelt sikrer en ideel overgang fra resten af taget.


Kvalitetskviste

Ved at vælge mig til at udføre din kvistopgave, kan du føle dig sikker på at få et smukt og langtidsholdbart resultat. Kviste, der er beklædt med zink, holder typisk i op til 60 år. Står du derfor og mangler en pålidelig og kvalitetsbevidst håndværker til at udføre din kvist, står jeg gerne til rådighed. På den måde er du et skridt tættere på et tilfredsstillende og skræddersyet resultat. Du kan kontakte mig på tlf. 22 99 09 51 for at få en snak og evt. modtage et uforpligtende tilbud.

​Kontaktinformation

Bjarne Thomsen Blikkenslager

Syvagervej 1
6560 Sommersted​

​Tlf.: 22990951

E-mail: haaland@bjarneblik.dk

CVR: 84164356 

​Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere