Mur- og vindskedeafdækning

I et land som Danmark bliver vores huse og facader udsat for meget med hensyn til vind og vejr. Hvis et hus ikke er væbnet optimalt mod vejrfunktioner som for eksempel sne og regn, kan det få fatale konsekvenser i det lange løb. Hvis nedbør trænger ind i murværket, kan man ende op med alvorlige skader, der ikke kan afhjælpes, som for eksempel gennemvædning, afskalning og ustabilitet. Derfor kan det godt betale sig at få afdækket sine vindskeder, gesimser, sålbænke og mure, sådan at man er beskyttet så godt som muligt mod nedbøren. Her er det dog også vigtigt, at man vælger en håndværker til at udføre arbejdet, som ved, hvad han gør, da man ellers kan komme til at stå med problemet alligevel.

Afdækning med blikkenslager Bjarne Thomsen

Mit navn er Bjarne Thomsen, og jeg er en selvstændig blikkenslager med mange års erfaring. Jeg har gennem tiden udført mange forskellige opgaver, og jeg har derfor også stort kendskab til afdækning af både vindskeder, gesimser, mure og sålbænke. Afdækning fungerer som en varig beskyttelse af facaden og er ligeledes meget økonomisk. Man behøver ikke tænke på vedligeholdelse, og afdækningen kan endda være med til at give ens facade et flot visuelt løft. ​

Får du lavet dine afdækninger hos mig, garanterer jeg dig som kunde et flot og vedligeholdelsesfrit resultat, der ikke kun passer ind i husets æstetiske udtryk, men som også holder længe. På den måde er det arbejde, du kun behøver at få udført meget få gange, og som du ellers ikke behøver skænke en tanke. Det er den letteste måde at beskytte sin facade på. Desuden er monteringen hurtig og smertefri, da fastgørelsesteknikkerne er grundigt gennemprøvet. 

Kvalitetsarbejde

Får du mig til at udføre dine afdækninger, hvad enten det er af muren, vindskeder, gesimser eller sålbænke, kan du føle dig sikker på et resultat i god kvalitet. Jeg ved nemlig, at kundetilfredshed er en af de vigtigste værdier, når det kommer til at have et godt firma. Desuden har jeg kun mig selv i firmaet, hvilket betyder, at jeg kan stå inde for alt arbejde, der bliver udført af Bjarne Thomsen Blikkenslager. Jeg sætter en ære i at overholde tider og deadlines, sådan at processen bliver så problemfri som overhovedet mulig. Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 99 09 51 og modtage et uforpligtende tilbud.

​​

​Kontaktinformation

Bjarne Thomsen Blikkenslager

Syvagervej 1
6560 Sommersted​

​Tlf.: 22990951

E-mail: haaland@bjarneblik.dk

CVR: 84164356 

​Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere