Tagrender og nedløb

Tagrender og nedløb er nødvendige, og især når man er bosat i et land som Danmark. Gode nedløb og tagrender skal nemlig ikke kun føre vandet væk, men også være holdbare. Når det regner meget, som det gør herhjemme, kan tagrender og nedløb i dårlig kvalitet nemlig hurtigt blive slidt, og det kan blive en irriterende udgift, hvis man skal til at reparere på noget forholdsvis nyt arbejde. Derfor er det vigtigt, at man tager sig tid til at finde frem til de bedste materialer og den bedste håndværker, når man skal have sat tagrender og nedløb op. På den måde finder man nemmere frem til et resultat, der ikke kun er flot og fungerer, men som også kan holde i det lange løb.

Blikkenslager Bjarne Thomsen udfører tagrender og nedløb

Jeg er Bjarne Thomsen, og jeg er en erfaren selvstændig blikkenslager. Jeg har udført mit arbejde i 15 år, og har derfor stor erfaring med forskellige opgaver og løsninger indenfor tagrender og nedløb. På grund af mine mange år i branchen, ved jeg, hvor vigtigt det er at finde frem til en løsning, der også er holdbar. Derfor anbefaler jeg som oftest zink til de kunder, der skal have udført tagrender og nedløb. Jeg mener nemlig, at zink er det bedste materiale i dette henseende. Materialet er nemlig ikke kun holdbart, men også meget vedligeholdelsesfrit, da det er et naturligt materiale. Det betyder, at du ikke behøver skænke dine tagrender og nedløb en tanke i mange år fremover, fordi det bare fungerer.

​Tagrenderne fås i mange forskellige former og typer, for eksempel kan man få både en firkantet, en kvartrund og en halvrund i forskellige størrelser. Dette giver dig som kunde mulighed for at finde frem til den løsning, der æstetisk passer bedst til dit hus. Der findes et omfattende tagafvandingssortiment, og du som kunde får en skræddersyet og funktion sikkert løsning. Tagrender og nedløb med zink er fremstillet med den nyeste produktionsteknologi og er både nyskabende og økonomiske.

Arbejde i høj kvalitet

Står du derfor og skal have udført tagrende- eller nedløbsarbejde, og ønsker du et holdbart, pænt og funktionssikkert resultat, står jeg gerne til rådighed. Jeg er i stand til at vejlede dig omkring de mange valg, der skal tages, netop på grund af min erfaring inden for området. Lyder det som noget for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 99 09 51 for at få en snak og evt. modtage et helt uforpligtende tilbud.

​Kontaktinformation

Bjarne Thomsen Blikkenslager

Syvagervej 1
6560 Sommersted​

​Tlf.: 22990951

E-mail: haaland@bjarneblik.dk

CVR: 84164356 

​Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere